Nieuwsbrief 12 augustus 2020 Algemene informatie

RECREATIE:                  Zijn nog steeds bezig om er met z’n allen toch nog een geslaagd seizoen van te maken ondanks alle beperkende maatregelen.

CAFÉ:                                Heeft geen bijzonderheden te melden.

 SNACKBAR:                   Heeft geen bijzonderheden te melden.

ZONNEPANELEN:        Nog geen verdere ontwikkelingen te melden.

INTERNET:
Doordat de zomervakantie was begonnen zijn we gestopt met het verder ontwikkelen om tot een optimaal resultaat te komen. Na de komende ALV, waarin het internet een onderdeel is van de agenda, willen we als bestuur na goedkeuring van de ALV overgaan tot een bekabeld systeem. Omdat alles nu nog draadloos is kan het in drukke periodes het televisie streamen soms tot korte uitvallen leiden. Op ons internet is altijd een “ fair use policy “ van toepassing geweest en alle informatie die u de afgelopen maanden heeft ontvangen over het per internet televisie kijken, is dat dit pas aan de orde komt na de bekabeling naar iedere caravan. Probeert allen het streamen wat te beperken zodat we allemaal van het internet gebruik kunnen maken.

Nog even voor de nieuwe mensen om gebruik te kunnen maken van ons netwerk dienen jullie in te loggen op Sirjansland Protected met het wachtwoord    EMZuDY106!@

Voorts kunnen jullie je ook aanmelden voor een vaste aansluiting bij de caravan. Het formulier en de informatie hierover kunnen jullie ophalen bij de beheerder en na ingevuld te hebben ook weer bij hem inleveren. Het formulier en de informatie kunnen jullie ook per E-mail aanvragen bij, en weer terugsturen naar de secretaris.

NIEUWE LEDEN EN HUURDERS: Op 27 juli hebben we één nieuwe huurder en zijn er vijf nieuwe leden toegetreden tot onze vereniging.

Huurder is geworden,

  1. Ickenroth.                op de Plataan 11.

Leden zijn geworden

G.Becker.                          op de Wilg 8.
J.Engel Rijsdijk               op de Iep 12/13.
J.Burglin                           op de Kastanje 17.
T.H. Lam                           op de Plataan 22
Frantzen.                          op de populier 17.

We heten jullie allemaal van harte welkom op ons park en wensen jullie een fijn verblijf toe.

 Met vriendelijke groet, namens het bestuur.

 

Frans Hendriks.

Secretaris Caravanpark Sirjansland.