IK zal me even voorstellen voor de gene die mijn nog niet kent. ik en me gezin zijn ziens Oktober 2018 lid geworden van de vereniging. Mijn gezin bestaat uit Cindy ( mijn vrouw) Quinten 17 jr., Marina 15 jr. en Feline 8 jr. oud.

Ik ben van af mijn 16 jaar gaan werken als fiets bromfietsmonteur in Rotterdam Hillegersberg, daar heb ik mijn diploma gehaald. Vanaf mijn 18 jaar ben ik gaan werken bij Keller op de Beijerlands laan, daar heb ik mijn diploma ijzerwaren en gereedschappen gehaald. Bij Keller ben ik de technische dienst in gegaan voor reparatie aan gereedschappen van daaruit ben ik gaan keuren op de NEN 3140 die toen in die periode net uit was. Van af 2008 ben bij Groenewegen gaan werken als keurmeester elektrische apparatuur. Daar kreeg ik de mogelijkheid om de avondschool te doen voor MBO niveau 4 elektrotechniek (Enginering). Deze opleiding duurde 4 jaar 3 avonden per week. Sinds die doe ik werkzaamheden in vaste installatie, hoogspanning en op ATEX gebied( Explosie gevaarlijke fabrieken).daarbij heb ik ook nog me eigen elektro bedrijf, maar daar doe ik sinds de camping niet zoveel meer mee. De reden dat ik mee aanmeld voor bestuurslid Techniek is dat ik de afgelopen jaar als vrijwilliger al diverse dingen hebt op gepakt voor de vereniging zo als de waterputten en de brandveiligheid die nog steeds loopt. Dit omdat wet en regelgeving bij mijn werk niet onbekend is. Ik komt zelf uit een duik vereniging waar in de 30 jaar diverse functie hebt gevuld. Van feestcommissie tot bestuurslid. Mijn mening is ook dat we als vereniging het met elkaar moeten doen om het park technisch gezond te houden, dat hou in dat ik dit niet alleen kan doen maar met elkaar. mijn bedoeling is om een boomstructuur te maken waaronder diverse mensen zitten die mijn helpen, bijvoorbeeld de onderhoud van het schilderwerk van diverse gebouwen. Ik ben zelf geen schilder dus kan alleen maar een schilder mijn advies geven en begeleiden. De schilders regel dan zelf ook mensen en zij geven aan wat er aan de beurt is wat gedaan moet worden, ik regel de budget en dergelijk. Zo kan je dat voor diverse dingen doen denk aan elektra, water snoei/planten enz. verder.

Wat ik de afgelopen jaar al in kaart hebt gebracht is de periodieke keuring van de gas installatie en brandblusser waterputten elektra speeltoestellen AED vlucht en noodverlichting hier is nu een totale Excellijst van. Wanneer een van deze items weer aan de beurt zijn voor de periodieke keuring dan worden gemeld met een rode kleur.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is afbeelding.png