Kandidaat bestuurslid Recreatie Nancy Hartmans

Rotterdam, 21-03-2021

Hoi allemaal,

Mijn naam is Nancy Hartmans. Ik ben 39 jaar, getrouwd met Roeland Hartmans en wij hebben 1 zoon van 13 en 1 van 17. Wij staan op de beuk 23. Ik ben oorspronkelijk kapster van beroep. Wij zijn hier 6 jaar geleden gekomen omdat het een co√∂peratieve vereniging is. Dit betekent 1 voor allen en allen voor 1. Helaas blijkt het soms anders te lopen. Ik wil dit graag terugbrengen uiteraard ‘samen met u en de commissies’. Ik hoop dat we voor de kinderen de aankomende tijd, ondanks corona, toch leuke “jeugd-herinneringen” kunnen maken.

Het is u ook  misschien opgevallen dat als ik het gevoel heb dat er iets niet klopt voor de ” grote ” leden hierin ook bereid ben om op onderzoek te gaan en hen hiervan in kennis te stellen. Na een gesprek met de penningmeester dacht ik : dat kan ik combineren, dus bij deze. Ik stel mij kandidaat voor de functie recreatie in het bestuur. Ik hoop dat ik nogmaals het vertrouwen krijg, ditmaal van alle leden. Ik denk zo met de juiste mensen om ons heen een open en transparant bestuur te krijgen en zonder eigen gewin. Ik heb er zin in en kijk er naar uit om voor u aan de slag te mogen gaan.